'../../val/visites-guiades-2019' '../../val/que-fer/exposicions-permanents-palau-comtal' '../../val/visites-guiades-2019'
inici
Cercar
Tarjeta i+

La targeta I-Más ‘Cocentaina Jo Encantat’

Des de la seua posada en marxa s'han realitzat al voltant de més de 45.000 compres i s'han entregat més de 20.000 euros entre premis i descomptes.

La targeta I-Más ‘Cocentaina Jo Encantat’ va nàixer en febrer de 2010 com a eina de fidelització del comerç urbà i del sector de la hostaleria del municipi amb l'objectiu de dinamitzar el consum local, millorar la competitivitat de les empreses locals i donar un valor afegit als clients, que des de llavors pogueren veure com els seus ingressos creixien amb una targeta totalment gratuïta i molt senzilla d'usar que els permetia obtindre descomptes en totes les seues compres.

Amb aquesta targeta, l'Associació de Comerç del Comtat es sumava de forma pionera en la comarca a un sistema implantat en altres localitats valencianes per COVACO i que a dia de hui compta amb més de 40.000 clients.

Des de la posada en marxa de la targeta I-Más ‘Cocentaina Jo Encantat’ s'han realitzat més de 44.874 compres als establiments adherits per valor de més de 700.000 euros.

Durant els últims anys també ha crescut el número de comerços i establiments hostalers adherits, que ha passat dels 21 inicials als 27 en els que ara mateixa es pot utilitzar aquesta targeta de fidelització.

La presidenta de l'Associació, Montserrat Pascual, valorà molt positivament la marxa de la targeta I-Más de Cocentaina durant el primer exercici i assenyalà que en els pròxims anys serien “de consolidació”.

“Esperem seguir creixent, no sols en empreses adherides sinó també en serveis, per a que l'oferta que oferim als usuaris siga cada vegada major i més atractiva, i continuarem realitzant campanyes per a dinamitzar el consum i continuar premiant als contestans que ens elegixen per a realitzar les seues compres”, va afegir Montserrat.

Per a la presidenta, un dels reptes fonamentals de l'Associació és anar enriquint la targeta amb noves ofertes, de manera que en el futur es puga utilitzar per al transport públic o per a l'accés a serveis municipals, per exemple; i la difusió entre els veïns dels avantatges de la targeta regal, tant la individual dels comerços com la de l'associació que es pot canviar en qualsevol establiment adherit.

La majoria dels usuaris de la targeta I-Más ‘Cocentaina Jo Encantat’ són dones (78,6% front al 21,4% de homes) i tenen entre 30 i 59 anys. El dia de la setmana que més s'utilitza la targeta és el divendres, seguit del dijous i el dissabte. I encara que pràcticament la totalitat dels clients residixen en Cocentaina, també hi ha usuaris d'Alcoi, l'Alcúdia, l’Alqueria d’Asnar, Balones, Benilloba, Beniarrés, l'Orxa, Muro d'Alcoi, Penàguila, Planes i altres localitats properes.

MERCAT MUNICIPAL
MERCAT MUNICIPAL
MERCAT AMBULANT DE DIJOUS
MERCAT AMBULANT DE DIJOUS
Comerços
Comerços
Tarjeta i+
Tarjeta i+
Nadal Contestà
Nadal Contestà
Nombre
Contraseña
Login
Copyright. Todos los derechos reservados