'../../../val/visites-guiades-2019' '../../../val/que-fer/exposicions-permanents-palau-comtal' '../../../val/visites-guiades-2019'
inici
Cercar
SALUDA DE L'ALCALDESSA
Fira Tots Sants 2017 > BENVINGUDA > SALUDA DE L'ALCALDESSA
Un 1346 arribava a Cocentaina el privilegi del rei Pere IV al seu nebot, comte de Cocentaina, que li permetia organitzar una fira; 670 anys després, aquest esdeveniment continua portant-se a terme i omplint de vida els carrers de la Vila Comtal, on es conjuga a la perfecció els temps passats amb la modernitat.

La Fira de Tots Sants és la més tradicional i històrica de totes les nostres arrelades costums. Aquest any, durant quatre dies, Cocentaina serà l’eix comercial i d’oci de les rodalies valencianes amb, aproximadament, uns 130.000 m2 d’extensió i més de 800 expositors. Quasi mig milió de persones es desplaçaran fins al nostre poble per a gaudir de la diversitat de la Fira. Ben segur que s'emportaran una magnífica imatge del valor gastronòmic, cultura i patrimonial de la nostra terra i crearan un impacte econòmic ben positiu.

L’any passat vam rebre el compromís de defensar la declaració de Bé d’Interés Cultural de mans del nostre President de la Generalitat, i durant l'any 2016 l’Ajuntament ha treballat molt dur per a enllestir tots els documents necessaris per a convertir la Fira en un esdeviment BIC, al mateix temps que ens esforcem per obtindre la Declaració d’Interés Turístic Internacional; perquè portar el nom de la Fira de Tots Sants lluny és fer volar el nom de Cocentaina i donar-li el lloc que li correspon a aquest poble.

Contestans i contestanes: esperem amb ganes els dies de Fira, dies de tradició bulliciosa, de negocis, d’aromes, de sabors i de música que ens traslladen a altres temps. És per això que convide als veïns i a les veïnes i a totes aquelles persones que ens visiten a deixar-se encisar pels encants de Cocentaina.

Els desitge una esplèndida Fira, perquè seua és i per a vostés l’organitzem.

Mireia Estepa Olcina


SALUDA DE L'ALCALDESSA
SALUDA DE L'ALCALDESSA
SALUDA REGIDORA DE FIRA
SALUDA REGIDORA DE FIRA
Nombre
Contraseña
Login
Copyright. Todos los derechos reservados