inici
Cercar
CONCURS CARTELL FIRA 2017
Fira Tots Sants 2017 > CONCURS CARTELL FIRA 2017
Rubén Lucas, guanyador del concurs del cartell de la Fira de Tots Sants de Cocentaina 2017

Ara fa uns dies el Consell de Fira es va reunir en sessió ordinària per a decidir l"obra guanyadora del concurs del cartell de la Fira de Tots Sants de Cocentaina en la seua edició del 2017. D"entre les 10 peces finalistes, l"obra seleccionada va ser la de Rubén Lucas García, sota el títol "Alegria". Rubén Lucas és provinent de Múrcia i es dóna la circumstància de què no és la primera vegada que guanya el concurs de la Fira de Tots Sants, ja ho va fer l"any 2010 i ara assegura sentir-se de nou replet “d"orgull i satisfacció personal”.
L"autor de la imatge de la Fira de Tots Sants per al 2017 no esperava repetir guardó, de fet assenyala que “en els últims anys el nivell dels treballs presentats ha pujat molt i és francament difícil quedar en la primera posició”. Però Rubén Lucas és un expert en aquest tema de la cartelleria, les seues obres han il·lustrat certamens de mitja Espanya. Entre alguns dels més recents trobem els cartells de les Festes de Zizur Major de Navarra, els Moros i Cristians de Mutxamel, la "XXII Feira do Viño do Rosal" a Pontevedra o el cartell per celebrar el "IV Centenario del Quijote de Avellaneda" a Argamasilla de Alba, Ciudad Real.
L"autor del cartell de la Fira de Tots Sans 2017 encara no ha visitat Cocentaina durant els dies de Fira, però confessa que durant el procés de documentació per a elaborar les seues obres la curiositat ha anat creixent i s"ha anat contagiant de l"esperit del certamen contestà. Per això, espera poder gaudir de la Fira en aquesta 671a edició.

Premsa
CERTIFICACIÓ JUNTA GOVERN LOCAL DEL 3 D"AGOST DE 2017

***ELS TREBALLS NO PREMIATS PRESENTATS PER AL CONCURS DEL CARTELL
DE FIRA PODEN PASSAR A PER ELLS FINS L"1 DE SETEMBRE DE 2017.
DESPRÉS PASSARAN A SER PROPIETAT DE L"AJUNTAMENT. GRÀCIES.***
CONCURS CARTELL FIRA 2017
CONCURS CARTELL FIRA 2017
SECTOR NOVES TECNOLOGIES
SECTOR NOVES TECNOLOGIES
PREMSA
PREMSA
CONCURS LÚDIC 'DE SOL A SOL' 2017
CONCURSO LÚDICO 'DE SOL A SOL' 2017
LA FIRA EN XIFRES
LA FIRA EN XIFRES
HISTÒRIA
HISTÒRIA
CARTELLS DES DE 1975
CARTELLS DES DE 1975
PLÀNOLS
PLÀNOLS
Nombre
Contraseña
Login
Copyright. Todos los derechos reservados