inici
Cercar
  • NOM: Gelateria Cafeteria la Ibense
  • ADREÇA: Passeig del Comtat, núm. 4 i núm. 77
  • TELÈFON DE CONTACTE: 96 559 04 23
  • FACEBOOK: Heladería Cafetería LaIbense CocentainaEN COCENTAINA DES DE 1942  
En l'actualitat aquesta regentada per Rafael Miralles Climent, pertanyent a la 4a generació de gelaters. Ell ha aconseguit unir tradició amb innovació. Us convidem a gaudir dels seus gelats que es converteixen en una experiència de veritable plaer com ara el gelat de torró, galeta 'oreo', 'mantecado', xocolata, crema catalana, nata, llet merengada, maduixa, 'straccitella', 'tutti -fruti', biscuit de galetes, 'philadelphia' amb maduixa o amb nabius, etc.

Tenim una línia de gelats per a aquelles persones que tinguin algun tipus d'al·lèrgia o intolerància alimentària: als fruits secs, a la llet, a la soja, a l'ou, als cereals (celíacs), per a diabètics, nates baixes en calories...

Autèntic granissat artesà, de cafè, cafè descafeïnat, orxata, aigua llimona, aigua llimona negre, el qual combinat amb cafè licor és la típica i popular 'mentida'. 'Smoothies', refresc gelat ric en fruita amb sabor intens i natural.

També li oferim la gamma de pastissos semi gelats, d'oreo, mort per xocolata, formatge amb nabius, pastís de Sacher, pastís de l'àvia. Pastissos i barres gelades. 


 Venda de gelats i granissats, al Passeig del Comtat núm. 4 i al núm. 77. Disposem de terrassa, al Passeig del Comtat núm. 77, amb servei de cafeteria, esmorzars i berenars. I on poden s'hi poden delectar amb els nostres gelats i granissats.

Us esperem!

GràciesLa Ibense
La Ibense
Nombre
Contraseña
Login
Copyright. Todos los derechos reservados