'../../../val/visites-guiades-2019' '../../../val/que-fer/exposicions-permanents-palau-comtal' '../../../val/visites-guiades-2019'
inici
Cercar
Pablo Sagredo
PABLO SAGREDO (Espanya) flauta
Pablo Sagredo Fernández és Catedràtic de Flauta Travessera al Conservatori Superior de Salamanca i Professor de Flauta en l’Orquestra Simfònica de Castella i Lleó.
Pablo Sagredo Fernández naix a Zamora (Espanya) en 1964. Comença els seus estudis musicals al Conservatori de Salamanca. En 1980 ingressa al Reial Conservatori Superior de Madrid, on cursa el Grau Mitjà i Superior de Flauta amb Antonio Arias; finalitza els seus estudis amb les màximes qualificacions i obté en 1986 el Premi Extraordinari Fi de Carrera. En aquest mateix any es presenta al Concurs Nacional de Joves Intèrprets en la categoria de vent fusta, on obté el Primer Premi acompanyat per Jesús Amigo al piano.
La seua inquietud pel perfeccionament instrumental el porta a prendre contacte amb grans especialistes: Magdalena Martínez, Trebor Wye i Catherine Hill. En 1897 es trasllada a París i al Conservatori Hector Berlioz cursa el grau Superior amb Raymond Guiot (solista de l’Òpera de París) treballant un ampli repertori solístic i orquestral.
Compagina el seu perfeccionament instrumental i realitza el diploma pedagògic d’Educació musical Willems, amb Jacques i Beatrice Chapuis, alumnes directes del gran pedagog musical Edgar Willems.
Continua la seua formació assistint a cursos amb la solista de “l’English Chamber Orquestra”, Catherine Hill a Londres, durant els anys 89 i 90. En 1991, entra a formar part de l’Orquestra Simfònica de Castella i Lleó com a professor de flauta.
Des de 1989 forma duo amb Alberto Rosado, pianista amb qui ha arribat a la maduresa interpretativa i musical. És membre integrant del quintet clàssic de Castella i Lleó.
En 1984, amb els integrants del quartet Sirinx, funda l’Escola de música del mateix nom amb un esperit de renovació pedagògica a Espanya. Des d’aquest moment l’ensenyança es converteix en un objectiu primordial. Primera escola de música a Salamanca i primera a Espanya que posa en pràctica el mètode Willems, és un model per a tota Europa reconeguda pels dirigents de l’A.I. Willems en celebrar a Salamanca en 1996 el seu congrés Internacional.
La seua activitat didàctica, tant de la música com de la flauta, es desenvolupa a l’escola de música Sirinx de Salamanca des de 1984, durant 25 anys, fent classe d’iniciació i formació musical i ocupant-se de la coordinació instrumental. Busca una relació més humana en l’educació i tracta la formació instrumental com un fruit de la formació musical.
Des de 1999 és professor de flauta en el Conservatori Superior de Salamanca, primer centre a Espanya on s’implanta el nou pla d’ensenyança. Va ser professor de didàctica de la flauta al Centre Superior de Música del País Basc Musikene.
Col·labora habitualment com a professor amb les Orquestres Joves de Castella i Lleó, Superior de Salamanca i des de 2007 en un entusiasta projecte amb la Xarxa d’Orquestres de Colòmbia, com a tallerista de l’Escola de Pràctica Orquestral de l’Orquestra de Medellín.
Ignacio García Vidal
Ignacio García Vidal
Jaume Llinares
Jaume Llinares
Verónica Rubio
Verónica Rubio
Pablo Sagredo
Pablo Sagredo
Rafael Albert Soler
Rafael Albert Soler
Esteve Casanova
Esteve Casanova
Jesús Sánchez
Jesús Sánchez
Josep Maria Olcina
Josep Maria Olcina
Elena Huidobro
Elena Huidobro
Marta Arespacochaga
Marta Arespacochaga
Francisco Serra
Francisco Serra
Orquesta sinfónica de la Región de Murcia
Orquesta sinfónica de la Región de Murcia
Banda Sinfónica de la FSMCV
Banda Sinfónica de la FSMCV
Quartet de Corda de la OFUA
Quartet de Corda de la OFUA
Ana Hernández-Sánchiz
Ana Hernández-Sánchiz
Nombre
Contraseña
Login
Copyright. Todos los derechos reservados